MAMEUIFX

A full-of-features version of MAME designed for LCD monitors
It is currently 22/09/2019, 7:24

All times are UTC+02:00




Forum locked  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 62 posts ]  Go to page Previous 13 4 5 6 7 Next
Author Message
 Post subject: Re: M1FX
PostPosted: 26/11/2015, 7:54 
Offline
Novice
Novice

Joined: 18/09/2014, 18:55
Posts: 5
Hi Mamesick

He was joking don't worry I love your hard work and what you did to MAME by giving us MAMEUI FX Emulator

Anybody here, is there any chance to get the latest M1 list pack to display the music name on BridgeM1 or on other emulator?


Top
   
 
 Post subject: Re: M1FX
PostPosted: 29/11/2015, 8:23 
Offline
Admin
Admin
User avatar

Joined: 17/09/2014, 16:04
Posts: 695
Location: Italy
IIRC the M1 songs list should be available at M1Bridge site. Though it's a very big amount of time I don't visit their website. So maybe things are changed in the meantime.


Top
   
 
 Post subject: Re: M1FX
PostPosted: 26/12/2015, 5:38 
Offline
User
User
User avatar

Joined: 23/05/2015, 19:11
Posts: 48
Location: Spain
I tried to compare one of my favorite Neo Geo games: Aero Fighters 2 - Japan Stage

Before goin to MameUIFX wich haves the M1FX in it, i was listening Arcade music using FoxM1
But when i moved now to M1FX, i tried to lisent to the music and i noticed there was missing notes

I recorded the music using the 2 different music players and these was the results

FoxM1 - M1 Core: 0.7.1
https://dl.dropboxusercontent.com/u/107 ... _FoxM1.ogg

M1FX - M1 Core: 0.7.9a1.1
https://dl.dropboxusercontent.com/u/107 ... n_M1FX.ogg

I know this is not the problem from M1FX, is the problem of the M1 core by R.Belmont

For some weird reason, i find the music from M1FX a little better, but pls, i wish R.Belmont can update his core, cause not only this game is affected, but MOST of the Neo Geo Games

_________________
Tails is SOOO cute <3

And probably, i am the only Spanish guy on the forums


Top
   
 
 Post subject: Re: M1FX
PostPosted: 27/12/2015, 18:02 
Offline
Admin
Admin
User avatar

Joined: 17/09/2014, 16:04
Posts: 695
Location: Italy
I don't think there will be a fix/update from Belmont to M1 core. I know but maybe are only rumours, he's working on a complete new version of M1 ported to C++ language and modernized. I don't know when it will be released and if source will be available.


Top
   
 
 Post subject: Re: M1FX
PostPosted: 29/12/2015, 20:47 
Offline
Admin
Admin
User avatar

Joined: 17/09/2014, 16:04
Posts: 695
Location: Italy
29/12/2015
M1FX 10.6 released

- Source code cleanup and modernization. Nothing new for the final user.


Top
   
 
 Post subject: Re: M1FX
PostPosted: 09/05/2016, 18:43 
Offline
Admin
Admin
User avatar

Joined: 17/09/2014, 16:04
Posts: 695
Location: Italy
09/05/2016
M1FX 11.0 (FINAL?) released

- Added shortcut key to all menu operations.
- Finished the process of commenting and make more readable source code.

Download links in the first post of the thread. This is probably my last release for this nice small program. There's nothing left to do for its scope.


Top
   
 
 Post subject: Re: M1FX
PostPosted: 11/05/2016, 14:47 
Offline
User
User
User avatar

Joined: 23/05/2015, 19:11
Posts: 48
Location: Spain
mamesick wrote:
This is probably my last release for this nice small program. There's nothing left to do for its scope.


Well... Maybe if R.Belmont update his M1 core, then i guess we can get a new one

_________________
Tails is SOOO cute <3

And probably, i am the only Spanish guy on the forums


Top
   
 
 Post subject: Re: M1FX
PostPosted: 12/05/2016, 16:37 
Offline
Admin
Admin
User avatar

Joined: 17/09/2014, 16:04
Posts: 695
Location: Italy
dany777 wrote:
mamesick wrote:
This is probably my last release for this nice small program. There's nothing left to do for its scope.


Well... Maybe if R.Belmont update his M1 core, then i guess we can get a new one


As already stated here, I strongly doubt Belmont will fix/update M1. Not only he's convinced is fine as it is, but he already affirmed is no more interested.


Top
   
 
 Post subject: Re: M1FX
PostPosted: 21/05/2016, 23:23 
Offline
Novice
Novice

Joined: 18/09/2014, 18:55
Posts: 5
Hi mamesick

I wonder why raiden set 3 (raidenb) is not working on direct from MAMEUI64 FX v0.173 because its working when you choose the rom manually from m1fx.exe , is it a bug or what?

Thanks


Top
   
 
 Post subject: Re: M1FX
PostPosted: 22/05/2016, 9:33 
Offline
Admin
Admin
User avatar

Joined: 17/09/2014, 16:04
Posts: 695
Location: Italy
DubaiShark wrote:
I wonder why raiden set 3 (raidenb) is not working on direct from MAMEUI64 FX v0.173 because its working when you choose the rom manually from m1fx.exe , is it a bug or what?


A small bug in GUI code, fixed for the next release. Thank you for reporting.


Top
   
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 62 posts ]  Go to page Previous 13 4 5 6 7 Next

All times are UTC+02:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited